top of page

Aanmeten sportbitje

3Dmouthguard verbetert de manier waarop sporters van hun favoriete sport genieten door gebruik te maken van geavanceerde technologie voor het aanmeten en de productie van de gebitsbescherming.

3D Mouthguard bitje happen

3D Mouthguard is in staat om het volledige productieproces van een op maat gemaakt bitje te automatiseren en te digitaliseren, dus nooit meer een bitje happen. Hierdoor is het zelfs een redmiddel voor mensen die last hebben van kokhals neigingen bij het aanmeten en gebruiken van een bitje.

3Dmouthguard combineert veiligheid met de meest optimale comfort, 0% foutmarge en 100% wedstrijdfocus.
 

Door de combinatie materiaal en het digitale productieproces sluit de gebitsbeschermer naadloos aan op jouw gebit. De bovenkaak wordt aangemeten middels een scan, met deze videotechnologie zijn alle minuscule rondingen en vormen van het gebit vast te leggen. Door deze methode kunnen we een perfect passende gebitsbeschermer produceren, met pasvorm garantie.

Bij dit additive manufacturing proces wordt gebruik gemaakt van een uniek materiaal dat voldoet aan alle eisen van een bitje op het gebied van sterkte, flexibiliteit, gezondheid en gebruiksgemak.

bottom of page