top of page

Geschikt voor alle sporten

Beoefen je een sport waarbij er impact is op het gezicht dan is een sportbitje sterk aan te raden. Dit om ervoor te zorgen dat je gebit, je eigen gebit blijft en om je hoge tandarts kosten te besparen.

Vechtsport bitje

Ons bitje is bewezen succesvol voor (top)sporters in de vechtsportwereld.

Karate; Lynn Snel, Sebastiaan van Teeffelen

Kickboksen; Tyjani Beztati, Clyde Brunwijk, Brandon Fos 

Boksen; TEAMNL boksteam, Stan Bertens, Luca van Vliet

MMA; Lizzy Snel, Senna van Veerdonk, Benita van Rooij, Daan Duijs, Duane van Helvoirt

BJJ, Krav Maga, Waterpolo of Rugby het op maat gemaakte bitje van 3D Mouthguard bied de veiligheid en het comfort, vrij en voluit bewegen, welke jij nodig hebt.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van een Karate, Kickboks-, Boks-, MMA-bitje en oosterse vechtkunst bitjes zoals een Krav Maga-bitje

Guermit_Leila.jpg

Teamsport bitje, hoge intensiteit 

We hebben het 3D Mouthguard bitje uitvoerig getest in de Rugby sport, bij ereklasse club RC Hilversum en Oysters. De jongens kunnen met dit bitje vele malen beter communiceren, doordat ze meer lucht krijgen herstellen ze sneller na een run, tackle of scrum waardoor ze net die 1% meer kunnen geven dan de tegenstander.
 

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van een Rugby-, American Football- of Gaelic Football-bitje 

Hockey bitje

Het sportbitje is uiteraard geschikt voor de meest beoefende sport, Hockey. Het bitje is flexibel en sterk tegelijk waardoor het comfortabel is om te dragen en je geen irritatie krijgt op het tandvlees. Het bitje wordt afgerond afgewerkt waardoor je geen irritatie hebt achter in je keel of bij je tandvlees.
 

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van een (veld)Hockey- , ijshockey-, rollerhockey, Lacrosse-bitje

hockeyspelers
bottom of page